Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kaiser
|
Zaslal: St 01.duben 2009 20:55:07 Předmět: Aprílový dotaz |
|
|
Můj MiG3 prošel třetí rekonstrukcí. Teď dostal nový komplet rozvod drátků k servům, serva na křidýlka, regl a přijímač. Motor je po GO, výměna ložisek a osy. Křídlo je spraveno, dostal nový čumák. Původní je vlastně jen servo na výškofku.
A tak se ptám rady starších: Kam poletí? Do nebíčka, nebo do p . . . . .
Já to vidím 1:1
V každém případě už během rekonstrukce jsem ho několikrát a důrazně upozornil, že buď bude hodnej a bude slušně lítat, nebo půjde z hangáru
_________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 01.duben 2009 21:43:12 Předmět: |
|
|
Trošku mě překvapuje, že v té své identifikaci jmenuješ kdejaký vrak z Císařova hangáru, ale abys si tam připsal, že máš taky jedno pořádné letadlo ( Heinkel), to néé! _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: St 01.duben 2009 22:16:32 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Trošku mě překvapuje, že v té své identifikaci jmenuješ kdejaký vrak z Císařova hangáru, ale abys si tam připsal, že máš taky jedno pořádné letadlo ( Heinkel), to néé! |
Huž sem to napravil. Heště fotečku pro pana admina. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Čt 02.duben 2009 10:55:38 Předmět: Re: Aprílový dotaz |
|
|
Kaiser napsal: | buď bude hodnej a bude slušně lítat, nebo půjde z hangáru
|
A je to letadlem ??????????? _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|