Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Po 06.duben 2009 20:11:40 Předmět: |
|
|
Posilam na web fotky od LadiZv. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 08.duben 2009 20:33:52 Předmět: |
|
|
Poklona Aeronautovi: Tedy,Jirko, skláním se před tvou pohotovostí, s jakou jsi zařval RUŠENÍ, když jsi přestal zvládat pilotáž nejhodnějšího éra na Točné. Už je zase skoro RTF, ale nejen čumec, ale i centroplán na tři kusy. Zase jsem aspoň konečně vyměnil ta hlučná ložiska - osička vydržela ( holt motor od Hořejšího). Už si ani čárky nedělám. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: St 08.duben 2009 22:49:25 Předmět: |
|
|
Destroy zase řádil , asi měl už absťák _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Čt 09.duben 2009 21:06:58 Předmět: |
|
|
Všechno je jednou poprvé. Tak už jsem se zařadil mezi modeláře, kteří hangárují na stromě ( Láďo). Velké poděkování dvěma modelářům, které bohužel neznám jménem a MirkoviV, že mi setřelili éro přivázaným kamenem a klacky z koruny stromu prakticky bez poškození. Už nebudu lítat do sluníčka. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 09.duben 2009 21:46:32 Předmět: |
|
|
Vítej do klubu
Jinak pro připomenutí . . . VŠEM . . .
pan Lipovský - stromolezec z Komořan- 608273386 _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Čt 09.duben 2009 23:19:23 Předmět: |
|
|
Ale éro na fotce vypadá na tramwaj a né na Michalojc stroj _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Čt 09.duben 2009 23:21:53 Předmět: |
|
|
Jinak super zpráva o hangárování na stromě , hned se mi bude lépjeji usínat _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
helium
|
Zaslal: Pá 10.duben 2009 10:37:03 Předmět: |
|
|
teda závidim že víte na kterým stromě hangárujete ... _________________________________________ ... bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
asi Anonymní
|
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 12.duben 2009 11:03:50 Předmět: |
|
|
Sem hodil na web par fotek ze vcerejska _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Ne 12.duben 2009 11:29:41 Předmět: |
|
|
Co pa to tu bylo ráno za ourodičku spamů _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 12.duben 2009 15:34:18 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | Co pa to tu bylo ráno za ourodičku spamů |
Z toho sem mel radost taky
Z logů sem zjistil, ze ten robot se choval jako uzivatel, tak budto to byl velmi chytry robot, anebo clovek(blbej). _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Po 13.duben 2009 00:22:34 Předmět: |
|
|
Sem byl u Podebrad, taxem si zalital na zemedelskym letisti
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Po 13.duben 2009 20:23:03 Předmět: |
|
|
Posílám na web pár fotek od Janka ještě z 5.4., co sem je objevil na FTPku
..
více tady _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Út 14.duben 2009 13:29:43 Předmět: |
|
|
Děkujííí, ja myslel že už se někde ztratily
Nebo že bych ti opomněl poslat upozorňovací SZ? I to je možné..
Dneska k večeru asi zas jednou zajedu na TC, nějak to teď zanedbávám. Jsem totiž letadýlkům nevěrný s RC plachetnicí -je to taky paráda |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Út 14.duben 2009 14:05:58 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | Děkujííí, ja myslel že už se někde ztratily
Nebo že bych ti opomněl poslat upozorňovací SZ? I to je možné..
Dneska k večeru asi zas jednou zajedu na TC, nějak to teď zanedbávám. Jsem totiž letadýlkům nevěrný s RC plachetnicí -je to taky paráda |
A kde s ni jezdis??? Mas fotky? Posli _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Út 14.duben 2009 17:30:36 Předmět: |
|
|
Tak dnešní hydroplánování na rybníku Slatina ve Štěrboholích se fakt vydařilo. Sice jako tradičně při vybalování hydro a plánů začalo pofukovat a do hodinu z toho byl celkem regulerní vítr, ale . . . .
1. poděkování HOGU III. (čti záchraně hydroplánů) za záchranu křídlového plováku, který ztratil HOGO I. při prvním pokusu o vzlet z hladiny po své reinkarnaci (trochu to šplouchlo). Ale jinak vše v pořádku.
2. poděkování HOGU III. (viz výše) za záchranu HOGA IV., který si koupal čumáček, když ho na hladině v levotočivé zatáčce vítr podfoukl a převrátil.
3. poděkování HOGU III. ( už snad každej pochopil) za záchranu . . . stejné jako poděkování 1.
4. poděkování HOGU III. (snad už to Michale stačí) za záchranu HOGA I., kterého při dalších pokusech zahnal zlý vítr do rákosí. Tentokrát byl kormidelníkem Aeronaut (moc mu to nešlo - pilot je leplší), ale také mu děkuji.
No a teď snad voco vlastně gou. Po vyndání Michalova HOGA I. z popelnice a po jeho záletech na Točné sme ho jeli vyzkoušet na vodu. Při pondělních pokusech minulý týden se hodně překlápěl křídlem do vody i přes trupové plováčky, které dostal při reinkarnaci. Tak sem mu dodělal ještě křídlové plováčky a ty se šli zkusit. Plováčky na křídlech fungují sqěle. HOGU I. se ale z vody moc nechtělo a když se utrh tak to byla honička neudělat hned lopasa, anč byla výškovka přitažená na plný pecky. Tak se laborovalo na hrázi u rybníka. Nejdřív sme ještě podložili motor. Lepší. Pak sme se pokusili posunout malinko těžiště dozadu a spolu s tím sme ufikli ty trupové plováčky (když ty křídlové fungují, tak co s nimi). A při pojezdových zkouškách se ukázalo, že HOGO I. vystrčí čumáček nad hladinu a jde do skluzu najednou ochotně a pěkně. Bohužel právě při těchto pojezdových zkouškách ho zlý, ošklivý vítr zahnal po hladině do rákosí. Po jeho osvobození už sám dojel poslušně ke břehu a naše zálety skončily. Jinak, když se HOGO I. utrh z vody a uklidnil, tak ve vzduchu se choval klidně, jak na Točný.
Ještě nutno říct, že AirBába klade dost velký odpor. Když sme jí sundali (sice už to není AirBába), tak to jede jak střelený a zlepšila se i ovladatelnost.
Zalítala si i tramway. S křídlem od HOGA I. udělala výkrut ihned po odlepení se z vody, (na křidýlky sem jí ani nesáhl) a hned na to sebou plácla do vody zas na plováky. Esli sme se při všem dostali dva metry nad hladinu, tak sme byli vysoko. Nestranní pozorovatelé (Michal a Aeronaut) si mysleli že sem tak dobrej, ale já hlupák hned přiznal barvu.
No a zalítal si a zaplaval i HOGO IV. Michala 1.
Akce se vydařila a nakonec sme dosáhli kýženého. HOGO I. je zas šampijón.
Radku sorry, fotky nejsou. Fakjo. Snad příště.
UF, to byla šichta to napsat. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
aeronaut
|
Zaslal: Út 14.duben 2009 23:18:59 Předmět: UF |
|
|
to byla šichta to přečíst |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Út 14.duben 2009 23:47:21 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | Janek napsal: | ...Dneska k večeru asi zas jednou zajedu na TC, nějak to teď zanedbávám. Jsem totiž letadýlkům nevěrný s RC plachetnicí -je to taky paráda |
A kde s ni jezdis??? Mas fotky? Posli |
Zatím jsem s ní byl 5 odpolední na rybníce co jezdím na chalupu, to ti je úúúžasný relax Chystám se na Vltavu v Modřanech, ale až bude menší průtok.
Fotky mám, jaksi na Točnou to moc nepatří, ale jestli tě zajímá lodička (je to moje první!), pošlu časem pár na eftýpko. Nebo dám konečně něco na Rajče, pořád se k tomu nemůžu dokopat
Jo a dneska jsem byl na TC sám skoro do západu slunce a byl to taky úžasný relax |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: St 15.duben 2009 18:26:22 Předmět: |
|
|
Ahoj páni piloti.... Tak se musím "pochlubit"...můj krásný milovaný Chipmunk od Hyperionu již není mezi živými
Minulý pátek jsem měl dovolenou a už ráno jsem jel na Točnou..nikdo nikde, jen mírný větřík..i poslal jsem ho do vzduchu a lítal. První přistání raději na vyšší rychlosti dopadlo OK, ale ohnul se poměrně měký drát koleček, tak si řikám, že při dalším letu zkusím pádovku abych věděl jak můžu zpomalit na přistání. Vylítnul jsem asi do 25m a ubral a přitahoval výškovku...a najednou šup, pád po křídle a takovouhle rychlost vývrtky jsem ještě nezažil..dal jsem plnej plyn, ale nepomohlo. Chipmunk se "rozstřelil" o zem na hromádku špejlí a kus fólie..
Můj závěr tedy je, že Chipmunk 10 od Hyperionu je moc krásné a moc propracované letadlo, ale vyžaduje naprosto dokonalý povrch na přistání, velmi šetrné zacházení a přesné ruce na pilotáž. Pod fólií té balzy a překližky je opravdu minimum...drží to pohromadě hlavně potahem.
Nyní mi tedy zbyl 200W motor a elektronika a uvažuju do čeho to namontovat...tímto Vás žádám o nějaké tipy na nové letadlo...asi raději nějaké EPP..docela se mi zalíbil ten Romanův Corsair, nebo něco od LM Model nebo od Šadu.. Jak to lítá?
Taky bych mohl něco postavit, to by ale zas byla srdeční záležitost a bylo by mi s tím líto bouchat o zem Radši bych teď něco na tréning.. _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 16.duben 2009 11:01:19 Předmět: |
|
|
Štěpáne Corsair lítá bezvadně, je hodný, ale i jeho sem už dokázal roztřelit blbě páčkujíc. Taky vývrtka, akorát to šlo ještě pěkně slepit.
Od ŠADu sem viděl Zlína a Mustanga. Zlín je pěkně mrštný, ale umí i pomalu. Mustang lítá taky pěkně, je dobře vidět, ale jeho maximální rychlost je o dost menší oproti Zlínu. 200W motor je do obou přijatelný. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Čt 16.duben 2009 14:57:01 Předmět: |
|
|
Štěpáne, kup si Vedlybu ode mě. Sice je to nejdražší model v Evropě, ale nebudeš litovat _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Čt 16.duben 2009 17:26:53 Předmět: |
|
|
Na webu jsou fotky od Ladi Zv. z 12. a 13.4. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 17.duben 2009 18:48:16 Předmět: |
|
|
Minulej víkend jsem vám tiše záviděl. Bohužel mne pře tejdnem skolila viróza a v tom supr počasí jsem se válel doma
Už je to O.K. ale zase počasí moc nevypadá...
Taxnad příští víkend. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
MilanU
|
Zaslal: So 18.duben 2009 13:50:36 Předmět: |
|
|
Cau lidi, jsme tu s Radkem a je paradne. Prida se nekdo? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: So 18.duben 2009 16:45:15 Předmět: |
|
|
Ono by se přidalo, kdyby se nebylo v práci. Teď už se mi ani nikam nechce |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: So 18.duben 2009 20:18:09 Předmět: |
|
|
Poslal sem na web fotky ze dneskaaa
Jeste delam na videu, ale je hrozne dlouhy Bude na webu jeste dneska.
21:49 UZ TAM JEEEEEEEEEEE _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 19.duben 2009 18:34:01 Předmět: |
|
|
Dneska bylo(a ještě je) úžasný počasí.
Asi 10x sme vlekali EG s Mi5..paráda, bude video.
_________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 19.duben 2009 19:56:34 Předmět: |
|
|
Fotky a video jsou webůůůů _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: Ne 19.duben 2009 20:17:09 Předmět: |
|
|
Tak dnes se nám to s radkem podařilo, fakt paráda. Tak doufám že i ostatní se přidej. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|