Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: So 20.červen 2009 10:50:15 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | ... mi to nějak zlobí ... |
Nějak zlobíš.. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: So 20.červen 2009 10:51:41 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | HELE, RADEKC ŽIJE |
joooooooo...
A dokonce sem byl ve středu na kopci Parádní pocit po tak dlouhý době.
Teď už budu mít volnějc, žádný dovolený, tak tam dneska vyrazím zas, asi odpo. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
petrjin
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Praha 5 - Zbraslav
|
Zaslal: Ne 21.červen 2009 20:19:07 Předmět: Re: Ahoj všem po více jak roce... |
|
|
Ivan napsal: | petrjin napsal: |
Kdyý jsem se díval na techniku, tak mám pocit, že co se týče RC vybavení tak jsme 100 let za opisemi, když používám ještě RC na 40 HMz. ale zatím to neřešíme, brzy se objevíme.
Petr |
Naopak, teď budeš in, protože na 40 MHz už nikdo nelítá (a ani lítat nemá ) |
Neboj máme i 35 MHz, tu 40 mám jen na elektrovětroně. Dnes jsem kompletoval éro a vysílačové akumulátory jsou KO, zítra jdu koupit nové.
Hold se projevilo, že se rok s tím nic nedělo, takže jsme ještě neletěli a jsme v tom za cca 1500 ale každý "restart" je těžký.... _________________________________________ Funtana S 90 2T, ASP 120, 20 ccm
Tiger Trainer, MVVS 8 ccm |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Ne 21.červen 2009 23:34:43 Předmět: Re: Ahoj všem po více jak roce... |
|
|
Ivan napsal: | Naopak, teď budeš in, protože na 40 MHz už nikdo nelítá (a ani lítat nemá ) |
Pokud mi něco neuniklo, tak je to obráceně: 40 MHz je pro všechno, takže se na nich může i lítat, naopak na 35 MHz by nemělo být nic jiného než letadla!
Ale stejně, co jsm přešel na 2,4GHz, nemůžu si to vynachválit |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: Po 22.červen 2009 16:34:45 Předmět: |
|
|
Tak jsem si jel v sobotu zase cca po měsíci zalítat ... a na Točně jsem se bál ? Kam jste se všichni přestěhovali ??? |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Po 22.červen 2009 16:53:43 Předmět: |
|
|
MartinS napsal: | Tak jsem si jel v sobotu zase cca po měsíci zalítat ... a na Točně jsem se bál ? Kam jste se všichni přestěhovali ??? |
A gdes byl To je asi eště ňáká jiná Točná, páč sme tam byli od 15:00 do 20:00 a parádně sme si polítali
Dokonce se přijel podívat i RadekC a to už je skoro co říct _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
petrjin
|
Zaslal: Po 22.červen 2009 21:20:06 Předmět: |
|
|
Rok je v madelařině hrozně dlouhá doba.....
Ještě že má být cca 3 dny blbý počasí.
Dnes jsem si šel koupit nový akupack do vysílače a u Vaňoucha jsem se zapovídal a jak vidím, když se člověk nevěnuje modelařině soustavně tak mu ujede vlak... (jako nám... )
Sice jsem četl na foru nějaké informace ohledně 2,4 GHz, každý si to chválí a jak vidím, tak přijít s 35MHz a čekat, že mi nějaký montér na stavbě tunelu zaklíčuje ruční vysílačkou a my budeme sbírat třísky mě moc neláká.
Takže i když máme připraven elektrovětroň a cvičný hornoplošník, ještě zítra vezu RC k Hnízdilovi na zabudování 2,4 GHz modulu a budu muset investovat do přijímače, takže až vyrazíme na první let tak už snad budeme mít patřičné technické vybavení a pokud to rozbijeme tak ne proro, že nás někdo sundá ale bude to RUKAMA _________________________________________ Funtana S 90 2T, ASP 120, 20 ccm
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Út 23.červen 2009 21:36:34 Předmět: Re: Ahoj všem po více jak roce... |
|
|
Janek napsal: | Ivan napsal: | Naopak, teď budeš in, protože na 40 MHz už nikdo nelítá (a ani lítat nemá ) |
Pokud mi něco neuniklo, tak je to obráceně: 40 MHz je pro všechno, takže se na nich může i lítat, naopak na 35 MHz by nemělo být nic jiného než letadla! |
Možná máš i pravdu, ale dneska je to už historie .... prvohory _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Čt 25.červen 2009 00:02:59 Předmět: |
|
|
Óóóóóóóó, jak je to krásné, když mám týden volna a prší a prší. Nemusím dobíjet baterky, tahat se érama na letiště nebo nedej Bože někam k vodě. Taky žádný éro nepříde k úrazu. Óóóóóóó jak je to krásné . . .. . _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Mirek
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 18 Bydliště: Praha-západ, Zlatníky
|
Zaslal: Pá 26.červen 2009 12:29:12 Předmět: |
|
|
ahoj kluci,
jak to teď vypadá na Točné s rušením v pásmu 35MHz? Dlouho jsem tu nebyl a rád bych provětral spalováka. Někdo se tu zmiňoval o možném rušení spojené se stavbou tunelu, nerad bych svého mazlíka rozbil. |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Pá 26.červen 2009 13:29:36 Předmět: |
|
|
Nic nepozoruju. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Pá 26.červen 2009 17:05:59 Předmět: |
|
|
Jsou jistá místa, kde to trochu cuká...vlevo vedle dráhy nad remízkou a pak vpravo úhlopříčně, dle méno názoru to ale nemá souvislost se stavbou tunelu. _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Pá 26.červen 2009 20:54:46 Předmět: |
|
|
Michal: tak co, dojel jsi na letiště ještě před slejvákem? Asi 15 minut po tvém telefonátu u nás byla slušná bouřka
Jedete zítra do Mýta nebo do Roudnice? Rád bych v sobotu nebo v neděli na Točnou, tak jestli tam nebudu sám. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Pá 26.červen 2009 22:05:23 Předmět: |
|
|
Když jsem dorazil kolem 18h byl tam jen Michal. Za haldou bouřilo, tak jsme čekali co bude a debatili. Pak začlo pršet, tak jsme se schovali do auta a přišlo něco jako automyčka s hromy a blesky...pak to ale odešlo, tak jsme počkali než se z toho rybníku zas stane letecká plocha a vytáhli eroplány. Sumasumárum jsem toho moc nenalítal, ale zato jsem si pěkně popovídal a ani nezmoknul
Do Mýta ani Roudnice (tam taky něco je??) se asi krs to bláznivý počasí nechystám. Když by to vypadalo, že by to šlo, tak bych se objevil na Točný. _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Pá 26.červen 2009 22:09:46 Předmět: |
|
|
Slejvák na letišti jsme se Štěpánem proseděli v autě, Ovšem potom jsem viděl na Točné poletovat asijského přemotorovaného dravce Classic EP. Kdyby si letadlo umělo samo nasadit křídlo a baterku, nemuselo ani Štěpána brát s sebou. Lítá to krásně a úplně samo, jen při startu a přistání Štěpán trochu tahal za páčky. (Tato chvála není na objednávku pilota). To Mýto zítra vidím kvůli předpovědi černě. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
mi5
|
Zaslal: So 27.červen 2009 07:31:13 Předmět: |
|
|
AHoj, já dneska s tatkou razim do roudnice nad labem. Vypadá to že tam budou pěkná letadla. http://memorialairshow.webnode.cz/ |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: So 27.červen 2009 23:02:01 Předmět: |
|
|
Zejtra bych rád odpoledne dorazil. Jestli tedy bude alespoň trochu slušně... _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Ne 28.červen 2009 10:18:55 Předmět: |
|
|
Vosy napsal: | Zejtra bych rád odpoledne dorazil. Jestli tedy bude alespoň trochu slušně... | Já taky. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
petrjin
|
Zaslal: Ne 28.červen 2009 20:13:34 Předmět: Cěkání na vysílač... |
|
|
V úterý si jdu pro předělaný vysílač na 2,4 GHz, tak snad ve středu odpoledne se objevíme. Pokud bude trochu počasí.... _________________________________________ Funtana S 90 2T, ASP 120, 20 ccm
|
Návrat nahoru |
|
|
leguan
Založen: 20 červenec 2008 Příspěvky: 292 Bydliště: Praha 13 velká ohrada
|
Zaslal: Ne 28.červen 2009 22:46:17 Předmět: |
|
|
Radku, poslal jsem ti na FTP pár fotek z dneška.
Cestou domů přes les se mi ještě povedl jeden úlovek (poslední dvě fotky) _________________________________________
"vzlétnout můžeš, ale přistát musíš" |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Po 29.červen 2009 15:33:10 Předmět: |
|
|
Byl jsem na Točný v sobotu k večeru .... vylezl jsem z auta, hodil to do vzduchu a po 3 minutách rychle dolů a do auta ... a chcalo a chcalo... to je mi ale léto, jak má být _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Út 30.červen 2009 15:44:19 Předmět: |
|
|
Neviděli ste něgdo Aeronauta? Mám pro ňho éro a už víc jak mjěsíc sem ho neviděěěľ. Žije ešče ? _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|