Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Út 01.prosinec 2009 22:05:50 Předmět: Měsíc prosinec 2009 |
|
|
Když se k tomu nikdo nemá... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Út 08.prosinec 2009 22:26:15 Předmět: |
|
|
Koukám, že asi všechny potrefil zimní spánek..
Včera se mi povedlo urvat dva krásné starty na "jarním" sluníčku:
Ovšem dneska je to spíš na modelářskou depku.. ..nebo na příspěvek do tématu HOSPODA |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: St 09.prosinec 2009 23:55:04 Předmět: |
|
|
Tak to zas prrrrrrr. Dneska sem v přestávce mezi kapkama deště za asistence Michala zalítnul a vytrimoval Flopa od ŠADu, kterého jsem stavěl pro kamaráda - začínajícího pajlota. Délka deště 30 minut, délka přestávky mezi dešti a délka letu 3 minuty. A pak honem do auta a domu. Já depku nemám, já mám absťááááááááák. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Čt 10.prosinec 2009 23:35:11 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | .. Já depku nemám, já mám absťááááááááák. |
To znám, když je nejhůř, uchyluji se k RC simu.. zrovna včera jsem oprášil dlouho nepoužívaný ovladač
Trochu jsem si pohrál s texturkami některých ér (není to dokonalé, ale jsem amatér):
Našla se i šikovná krajinka (podobnost čistě náhodná):
Dokonce se mi povedlo upravit letové vlastnosti, takže dost odpovídají předloze:
(Za ten bílý stín nemůžu, to dělá FMS)..
Je to dobré na procvičení reflexů, ale na reál to prostě nemá |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Po 14.prosinec 2009 11:57:34 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | Mám takovýho neblahýho tucha, že z prosince budou na webu fotky jen z hospody |
A nebudou, poslal jsem Radkovi pár fotek ze včerejška.
Model na nich sice není žádný, ale jsou z letiště.. Dalo by se to nazvat "potkali se u Kolína" (náhodou), nebo třeba "dva blázni na procházce" |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Čt 17.prosinec 2009 17:33:31 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | Kaiser napsal: | Mám takovýho neblahýho tucha, že z prosince budou na webu fotky jen z hospody |
A nebudou, poslal jsem Radkovi pár fotek ze včerejška.
Model na nich sice není žádný, ale jsou z letiště.. Dalo by se to nazvat "potkali se u Kolína" (náhodou), nebo třeba "dva blázni na procházce" |
Máš to tam _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Čt 17.prosinec 2009 18:24:30 Předmět: |
|
|
Až na pár výjimek tady chcípl pes. Stavíte aspoň něco ? Můj nový dmychadlolet už odpočítává hodiny do záletu, zatím mi při motorové zkoušce v dílně rozfoukal a poshazoval kdeco na zem. Síly to má dost, regulátor taky pěkně topí. Čtyřistagramový eroplán by něco přes třista gramů statického tahu snad mohlo rozhýbat. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Pá 18.prosinec 2009 11:29:23 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Až na pár výjimek tady chcípl pes. Stavíte aspoň něco ?... |
Připravuju vodní rakety na jaro
Jinak jsem aspoň nasadil lyže (na éro, né sobě) a kdyby trochu polevil mráz, šel bych to dneska nebo o víkendu provětrat. Tak bys mohl taky dmychadlem trochu rozfoukat sníh
Těch -9 celsiů se mi ale zdá PONĚKUD moc |
|
Návrat nahoru |
|
|
helium
|
Zaslal: Pá 18.prosinec 2009 14:23:05 Předmět: |
|
|
mno, když skoromanželka dovolí, tak bych o víkendu chtěl provětrat letadla, přecijen na udi vypadaj moc smutně ... navíc jsem dal do akrobata gyro, tak jsem zvědavej, jak to bude lítat _________________________________________ ... bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: So 19.prosinec 2009 11:05:52 Předmět: |
|
|
Tak co? Budeme stateční, nebo rozumní?
Foukat by moc nemělo, tak bych odpo zašel, ale ta teplota, nevím nevím
edit: Tak jsem to nevydejchal, ale dorazím až po 14.h. Jsem zvědav, jestli tam budu sám... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: So 19.prosinec 2009 18:57:24 Předmět: |
|
|
Bylo to prima, viditelnost nic moc, ale díky úplnému bezvětří tepelně v pohodě a NEBYL jsem tam sám
Pár fotek posílám Radkovi |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 20.prosinec 2009 14:50:09 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | Bylo to prima, viditelnost nic moc, ale díky úplnému bezvětří tepelně v pohodě a NEBYL jsem tam sám
Pár fotek posílám Radkovi | Jsou na webuuuu _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
|
Zaslal: Ne 20.prosinec 2009 16:34:30 Předmět: |
|
|
Já tam dneska byl, na tom kopci, podívat se, kdo z Vás, bláznů poletuje, nebyli ste tam
Za to lyžař, snowkitér ano. Udělal sem pár fotek, víc mi mráz neumožnil a po pěti minutách mimo vozidlo sem se těšil domů na grog
Více ve fotkách.. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Ne 20.prosinec 2009 21:14:57 Předmět: |
|
|
Dneska to lákalo, ale jen za oknem, v tom větru by asi šlo o zdraví. Takže tentokrát zvítězil pud sebezáchovy
Pokud ropuchám vyjde předpověď, máme od úterka po lyžovačce, to abych zase vrátil na éro kolečka
Jinak ty fotky jsou moc pěkné |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: Po 21.prosinec 2009 01:01:43 Předmět: |
|
|
Ahoj všem,
tak jsem se těšil na dovolenou, ale v tomhle mrazu se to nedá ... snad se to zlepší mezi svátky.
Doufám, že pod stromečkem budu mít hurouše od LM model ... ještě podumám co vše s ním provedu ... na Novorčční lítání to ale asi nestihnu
Mějte se pěkně a snad se zase nějak potkáme na letišti ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Po 21.prosinec 2009 16:01:43 Předmět: |
|
|
MartinS napsal: | Ahoj všem,
tak jsem se těšil na dovolenou, ale v tomhle mrazu se to nedá ... snad se to zlepší mezi svátky.
Doufám, že pod stromečkem budu mít hurouše od LM model ... ještě podumám co vše s ním provedu ... na Novorčční lítání to ale asi nestihnu
Mějte se pěkně a snad se zase nějak potkáme na letišti ... |
Kdo to je ? _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
MartinS
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 175 Bydliště: Praha - Braník
|
Zaslal: Út 22.prosinec 2009 14:19:20 Předmět: |
|
|
Toho taky neznám ... |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Út 22.prosinec 2009 17:38:27 Předmět: |
|
|
Ahoj FŠEM
Se mi dneska v ulici nepohnulo ani peříčko. Taxem vyrazil na Točnou a gdyž sem ta vystoupil z auta tak mi vítr sundal málem čepici. Sem zase rychle nastoupil a pokračoval nach Cholupice a domů. Snad zítra
Gdyby sme se neviděli (páč já mám zas to štěstí ža na svátky mám noční a pak 1.-3. ledna mám denní), tak přeju hezké svátky, bohatého ježulu, aby se to ani pod strom nevešlo a hodně nových a zdravých letadel po celý nový rok 2010 _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: St 23.prosinec 2009 00:07:28 Předmět: |
|
|
Taky bych zítra zašel, ale slibují stále PONĚKUD čerstvý větřík 4-10, v nárazech 15, na horách až 35m/s
Kdybys přesto vyrážel, hoď sem hlášku, udělám totéž. Bude nás víc a nebudem se bát větru nic..
PS. Jsou Točná hory? |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 23.prosinec 2009 10:33:56 Předmět: |
|
|
Točná je hora a jaká!!!!!!! _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: St 23.prosinec 2009 12:39:58 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Točná je hora a jaká!!!!!!! |
Fem fi to hned myflel
Nicméně dneska to nepřekazí vítr, ale -jak to říct- povětrnostní podmínky zcela nezpůsobilé pro jakoukoli leteckou činnost. Prostě sr*čky a sr*čky odshora až na zem a od rána do večera (fuj, to nebylo moc vánoční)
Takže se připojuji k Romanovi s přáním krásných pohodových svátků (taky je budu trávit v práci) a snad do Nového Roku nějaké to lítání ještě vyjde.
edit 13.45h: Ničemu nevěřím a ničemu nerozumím.. teď mi sem svítí sluníčko! Vzhledem k rozdělaným dom. pracem TC už dneska nestíhám |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: St 23.prosinec 2009 14:49:17 Předmět: |
|
|
Tak vás trochu pobavím na vánoce. Zatímco jsme s manželkou u branky podepisovali pošťačce absolutně nedůležité doporučené dopisy ( stav.povolení sousedů), náš pejsek si hbitě se stolu ( je akorát vysoký,že vidí na stůl) shodil na koberec docela slušnou krabici čerstvě upečených vanilkových rohlíčků ( aby se mu to líp žralo, má přece rodokmen) a všechny je sežral. Samozřejmě rychle a čistě, ani drobky nenechal. Tak nevím, jestli mám nadávat ženě, listonošce, psovi, nebo všem třem !
( bylo mi trochu divné, že se nešel podívat, kdo to zvoní, ale to už měl jasný plán) _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: St 23.prosinec 2009 15:07:31 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | Tak vás trochu pobavím na vánoce. Zatímco jsme s manželkou u branky podepisovali pošťačce absolutně nedůležité doporučené dopisy ( stav.povolení sousedů), náš pejsek si hbitě se stolu ( je akorát vysoký,že vidí na stůl) shodil na koberec docela slušnou krabici čerstvě upečených vanilkových rohlíčků ( aby se mu to líp žralo, má přece rodokmen) a všechny je sežral. Samozřejmě rychle a čistě, ani drobky nenechal. Tak nevím, jestli mám nadávat ženě, listonošce, psovi, nebo všem třem !
( bylo mi trochu divné, že se nešel podívat, kdo to zvoní, ale to už měl jasný plán) |
To je krááááááááááásnýýýýýýýýýýý _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: St 23.prosinec 2009 15:50:12 Předmět: |
|
|
Tak milý modeláři z Točné, tak vám všem přejeme krásné Vánoce a mnoho úspěchů (včetně těch modelářských) v příštím roce
_________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
PavelF
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 210 Bydliště: P5-Slivenec
|
Zaslal: St 23.prosinec 2009 19:20:17 Předmět: |
|
|
Přátelé a kamarádi! Ještě nemám dost, tak straším v práci, ale od zítra budu konečně mít po měsící volno a těším se, že se s Vámi uvidím na naší láskyplné Točné. Doufám, že si budeme navzájem dostatečně nové dárky závidět a předhánět se obdivem. Můj zvyk, že si dárky nakupuji sám, jest velmi praktický a vím, že mne nic nezaskočí a hlavně vím, co dostanu. Tedy určitě se s něčím přijdu vytahovat!
Nicméně: přeji Vám krásné a pohodové svátky i kdyby bylo hnusně a nedalo se létat. Jednou přece musí přestat foukat a bude lépe. _________________________________________ T-Rex 500, Edge 540 Besenyei, Cularis AXI2820/12 |
|
Návrat nahoru |
|
|
petrjin
Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Praha 5 - Zbraslav
|
Zaslal: St 23.prosinec 2009 21:28:10 Předmět: Šťastné a Veselé Vánoce všem modelářům |
|
|
Všem přejeme Šťastné a Veselé Vánoce a mnoho úspěchů v roce 2010.
Petr a Tomáš Jindrovi
P.S. Už aby bylo jaro ...[/img] _________________________________________ Funtana S 90 2T, ASP 120, 20 ccm
Tiger Trainer, MVVS 8 ccm |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
|
Zaslal: Čt 24.prosinec 2009 12:00:15 Předmět: |
|
|
MichalH napsal: | ...náš pejsek si hbitě se stolu ( je akorát vysoký,že vidí na stůl) shodil na koberec docela slušnou krabici čerstvě upečených vanilkových rohlíčků ( aby se mu to líp žralo, má přece rodokmen) a všechny je sežral... |
Vilda je krásný, milý a chytrý pejsek
A má zjevně dobrý vkus- taky vždycky ze všeho nejdřív vyžeru vanilkové rohlíčky, takže mu naprosto rozumím
Včera mi TC nevyšla, ale dneska- pokud nezačne lejt- tedy aspoň na chvíli vyrazím, další příležitost bude až 29.12. (do té doby pořád hákuju). Nikoho nelákám, stejně nevím v kolik tam pojedu..
Krásného Ježíška všem
(a dejte si vanilkové rohlíčky) |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Čt 24.prosinec 2009 12:25:11 Předmět: |
|
|
Ahoj všem,
taktéž se připojuji k přání krásných, nejlépe okřídlených dárků, dobrou štědrovečerní baštu a těším se na Vás brzy na Točné.
Ivan _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
LadaZ
|
Zaslal: Čt 24.prosinec 2009 16:11:21 Předmět: |
|
|
Přátelé a kamarádi,
vám Všem přeji krásné svátky.
LáďaZv |