Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
Kaiser

|
Zaslal: Pá 12.únor 2010 17:54:52 Předmět: |
|
|
Na porážku jsdemem tak nebo tak, ale je třeba bojovat a třeba na tu porážku nepůjdem sami a vezmem někoho ssebou. Huž to mám v peru a v pondělí to je na podatelně. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: So 13.únor 2010 11:53:39 Předmět: |
|
|
Ještě jsem se k tomu nedostal , ale taky něco sesmolím, ať mají aspoň co na práci  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaiser

|
Zaslal: Po 15.únor 2010 19:44:37 Předmět: |
|
|
Podáno
Věc: Stížnost
Pane starosto,
podávám stížnost na postup úřadu MČ Prahy 12, respektive jejího odboru dopravy. 23.11.2009 jsem si podal žádost o prodloužení . . . .
Teď jste na tahu Vy ostatní, páč jestli zůstaneme sami dva, tak s náma vymetou a efekt bude -0
Tak honem honem, ať se vám kouří z hlavy i z pera a ať už to je na úřadě.  _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaiser

|
Zaslal: Ne 21.únor 2010 13:15:32 Předmět: |
|
|
To je samý prodám/koupím, opravím/postavím/dodělám, budu/nebudu, ale aby ste vzal něgdo taky péro do ruky, to NÉÉÉÉÉÉ. To je akorát plno keců a skutek utek. Tak schválně, kdo z Vás už podal stížnost na odbor dopravy . Asi nemusim ani hádat, že sme v tom zůstali s Michalem sami.
Tak takhle soudruzi, s tímhle přístupem ten kapitál i smus nevybudujeme  _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

|
Zaslal: Ne 21.únor 2010 18:19:41 Předmět: |
|
|
No jo, máš zatím pravdu
Ale mám to ve šmíráku, doladím, vytisknu, podám.
Mimochodem, komu čemu se to má adresovat? Tedy dám to osobně, přes podatelnu, ale na koho se to směruje (Michal psal něco o kontrolním odboru)? |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaiser

|
Zaslal: Ne 21.únor 2010 19:59:48 Předmět: |
|
|
Michal šel ke kováříčkovi na odbor stížností. já šel ke kováři starostovi. Stejně skončíme fšichni v . . . . _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalH
|
Zaslal: Ne 21.únor 2010 21:13:24 Předmět: |
|
|
Kaiser napsal: | To je samý prodám/koupím, opravím/postavím/dodělám, budu/nebudu, ale aby ste vzal něgdo taky péro do ruky, to NÉÉÉÉÉÉ. To je akorát plno keců a skutek utek. Tak schválně, kdo z Vás už podal stížnost na odbor dopravy . Asi nemusim ani hádat, že sme v tom zůstali s Michalem sami.
Tak takhle soudruzi, s tímhle přístupem ten kapitál i smus nevybudujeme  | Romane, že se na to většina ostatních vykašle, s tím se musí počítat vždycky. Stejně to projedeme. Oni ale budou jen ta mlčící většina, ale z nás dvou budou MUČEDNÍCI  _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

|
Zaslal: Út 23.únor 2010 00:07:57 Předmět: |
|
|
Xem se pochlapil a mám taky sepsáno
Zítra se tam nedostanu, ale ve St dopo to tam budou mít. Až to podám, frknu sem kopii pro inspiraci ostatním
PS. A ze dvou mučedníků bysme mohli udělat TŘI MUŠKETÝRY. Zní to líp a kdo se přidá další, dostane čestný titul D´Artagnan  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Kaiser

|
Zaslal: Út 23.únor 2010 20:18:09 Předmět: |
|
|
 _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

|
Zaslal: St 24.únor 2010 23:17:50 Předmět: |
|
|
Tak stížnost jsem podal, jak bylo řečeno. Uvidíme, co a za jak dlouho (a jestli vůbec!) se bude dít
Zveřejnění svého celostránkového elaborátu si zatím odpustím, kdyby někdo potřeboval inspiraci, ať se ozve, pošlu. |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalH
|
Zaslal: St 24.březen 2010 20:42:53 Předmět: |
|
|
Dnes mě volala paní ing. Sklenářová, kdy že si přijdu pro povolení. Sdělila mi do telefonu, že pan Lukačovič dal podmíněný souhlas, povolení prý bude platit do zahájení stavebních prací atd. Já si ale myslím ,že přece jen trochu zabraly ty naše stížnosti. Je to dobře, že nakonec povolení bude, nicméně obstrukce odboru dopravy způsobily, že jsem tři měsíce týral auto v blátě a výmolech na "komunikaci" od Cholupic.  _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

|
Zaslal: St 24.březen 2010 21:13:23 Předmět: |
|
|
Předběhls mě, ale jen o pár minut
Stejný telefonát jsem měl dnes i já a v Pá si pro to jdu (páč zítra celý den hákuju, jinak bych šel hned, než si to úřad rozmyslí). Mám z toho radost, i když je v tom kus ironie, že povolení nakonec bude a letiště ne  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
LadaZ

|
Zaslal: St 24.březen 2010 22:51:07 Předmět: |
|
|
Někomu pani Sklenářová volala a někdo už povolení s pořadovým číslem 1 vlastní. Byl jsem ho dnes vyzvednou. Platí do konce roku, podminečně v případě zahájení stavebních prací adios, sbohem a šáteček letiště Točná.  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalH
|
Zaslal: St 24.březen 2010 23:21:33 Předmět: |
|
|
Jak ty to s těmi ženskými děláš?!?!?!  _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StepanS

Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Čt 25.březen 2010 21:36:10 Předmět: |
|
|
Mno jestli se pan Lukaševič přimluvil, tak je to od něj hezké a zaslouží poděkování... Jdu to taky poslat..  _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

|
Zaslal: Čt 25.březen 2010 22:31:15 Předmět: |
|
|
Pokud jsem to správně pochopil, tak p.Lukačovič skutečně vydal jako vlastník pozemků svolení, aby modeláři výjimku z omezení vjezdu dostali. Za což mu poděkování rozhodně patří! Teď ještě aby bylo co nejdéle kde létat..
Možná bychom se měli revanšovat a pomoct s těmi infotabulemi (a nehlaste se všichni ) |
|
Návrat nahoru |
|
 |
MichalH
|
Zaslal: Čt 25.březen 2010 23:31:27 Předmět: |
|
|
Já nevím. Taky možná trochu pomohly ty tři stížnosti. Nezávidím úředníkům tu náročnou práci.  _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
 |
helium

|
Zaslal: Pá 26.březen 2010 11:15:11 Předmět: |
|
|
citace: | (a nehlaste se všichni Laughing ) |
ale jo, klidně se hlásim. Během týdne budu odpoledne mít i čas, takže bych nějakej mohl obětovat ...
už máme nějaký konkrétní zadání? _________________________________________ ... bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Janek

|
Zaslal: Pá 26.březen 2010 13:01:03 Předmět: |
|
|
Na cedule není žádné zadání ani termín, když se něco dozvím, napíšu (do původního vlákna ohledně plochy)
Jinak povolenka už je v autě a doufám, že počasí o weekendu dovolí "vyzkoušet jak funguje"  |
|
Návrat nahoru |
|
 |
StepanS

Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: St 31.březen 2010 09:40:55 Předmět: |
|
|
Tak povolení vjezdu už je taky doma, tak doufám, že ho letos hojně užiju...už se bojim jen vichru, deště a bagrů..  _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
 |
Ivan

|
Zaslal: St 31.březen 2010 17:31:00 Předmět: |
|
|
Už tam taky smím - HURÁ  _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
 |
petrjin

Založen: 04 červen 2007 Příspěvky: 48 Bydliště: Praha 5 - Zbraslav
|
Zaslal: St 31.březen 2010 20:19:35 Předmět: Uf, povolení je doma.... |
|
|
Pořád žehráte na úředníky. Já je musím pochválit. V pondělí 29.03. jsem v 17.00 hod. podal žádost a dnes 31.03. v 17 hod. jsem si vyzvedl povolení. Mám číslo "15" kdo má víc ???
P.S. Asi pomohlo naléhání a urgence těch co mají nižší číslo... _________________________________________ Funtana S 90 2T, ASP 120, 20 ccm
Tiger Trainer, MVVS 8 ccm |
|
Návrat nahoru |
|
 |
|