Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
bobr
Založen: 21 červenec 2009 Příspěvky: 225 Bydliště: mentálně na Lužinách
|
Zaslal: Pá 28.květen 2010 13:11:39 Předmět: |
|
|
Fuj to vypadalo že jdeš na hřbitov |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: So 29.květen 2010 21:34:10 Předmět: |
|
|
Tak dneska to bylo celkem smutný, páni modeláři. Větrno celkem příznivě, slunečno, teplo a na Točnou musel přijet její barvy hájit Vosy, aby sme se tam nebáli. Dnešní účast MI5, MH, já a Vosy. Na tak pjekné počasí slabota. _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Vosy
|
Zaslal: Ne 30.květen 2010 09:12:39 Předmět: |
|
|
Jo, jo, díky, že jste mě tam pustili. Gdyš nemám tu slušivou vestičku. _________________________________________ Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
Mustang P-51B, LM
Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
Pidivrtulník PicooZ |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Ne 30.květen 2010 14:08:51 Předmět: |
|
|
Venku to vypadá, že by člověk ani letadlo nevyhnal _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Ne 30.květen 2010 20:32:35 Předmět: |
|
|
Já bych jel, ale byl jsem reprezentovat naše o.s. na Bezdrevu ... a počasí taky nic moc.... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Ne 30.květen 2010 21:42:19 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | Já bych jel, ale byl jsem reprezentovat naše o.s. na Bezdrevu ... a počasí taky nic moc.... |
a? _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Po 31.květen 2010 00:01:28 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | Já bych jel, ale byl jsem reprezentovat naše o.s. na Bezdrevu ... a počasí taky nic moc.... |
A? A? _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Ivan
|
Zaslal: Po 31.květen 2010 15:46:22 Předmět: |
|
|
Jako co a? A?A? ...
Nic moc - jak počasí, tak i výsledky ... 10. místo ze 14-ti startujících, z toho dva pro technické problémy nedolétali. Ale na druhou stranu - kdybych měl alespoň polomaketu a nikoliv stavebnici, tak to bylo o dost lepší. Statika nejhorší, lety někde uprostřed. A zahraniční konkurene byla dost, ale fakt hodně dost dobrá . A hodnocení rozhodčích: dost drsné ... _________________________________________ DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Po 31.květen 2010 21:21:31 Předmět: |
|
|
Já myslím, každá zkušenost dobrá, Ivane
Mě to teď na letisko moc nevychází (o počasí nemluvě), ale před chvíli koukám z okna, venku skoro tma, směrem k Thomayerce se míhá něco podivného.. a fakt že jo, nějaký magor tam lítá s modelem! Na louce rovnou u křižovatky hlavních silnic, smrad, kravál a semafory přímo za zády
Má to docela hezky osvětlené (nějaký 3D visatec), ale jinak tedy, no.. to bych musel mít opravdu HODNĚ velký absťák, abych šel lítat zrovna sem |
|
Návrat nahoru |
|
|
MichalH
|
Zaslal: Út 01.červen 2010 11:09:40 Předmět: |
|
|
Meteoreport Točná se nám nějak nachladil - už pár dní sabotuje. Asi se mu taky nechce věřit, že je jaro. _________________________________________ MichalH |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Út 01.červen 2010 11:17:27 Předmět: |
|
|
Ivan napsal: | Jako co a? A?A? ...
Nic moc - jak počasí, tak i výsledky ... 10. místo ze 14-ti startujících, z toho dva pro technické problémy nedolétali. Ale na druhou stranu - kdybych měl alespoň polomaketu a nikoliv stavebnici, tak to bylo o dost lepší. Statika nejhorší, lety někde uprostřed. A zahraniční konkurene byla dost, ale fakt hodně dost dobrá . A hodnocení rozhodčích: dost drsné ... |
Mohlo bejt hůř Ivane Takovej bívr v rozsypu . . . . to by byl pech , ale 10 ze 14 a oba celý _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
Kaiser
|
Zaslal: Út 01.červen 2010 11:19:07 Předmět: |
|
|
Janek napsal: | Já myslím, každá zkušenost dobrá, Ivane |
Já myslím, každá zkušenost dobrá, Janku _________________________________________ Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|