| Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma | 

| Autor | Zpráva | 

| radekc 

| 

|  Zaslal: Po 16.srpen 2010 18:30:58    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| šmarjááá Jóóózefe, tedy vlastně Michale.  To ti opravdu nezávidím. A vidiš to, to jste si ze mně dělali srandu, jako že sem simulant a tak, když sem se pajdal s ortézou   Tak ať se ti to dá brzo dopořádku, musíš mi vyřezat ten trup
 SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu  | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání
  - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| MichalH 

| 

|  Zaslal: Po 16.srpen 2010 18:36:30    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Jožko, díky za pochopení, ale už začínám chápat, proč se říká o postižených, že jsou zlí. Jak já k tomu přijdu, že vy všichni můžete jet autem na Točnou, při tom klidně šlapat pravou nohou na brzdu a nic vás nebolí. A navíc pak můžete stát celé odpoledne bez berlí a čumět do nebe!!!            _________________________________________
 MichalH
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| bobr 

| 

|  Zaslal: Po 16.srpen 2010 19:02:37    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Jsem pracovně v Krásnym dvoře celý výkend jsem navijákoval a o kroupech se člověk dovídá až ve správách.Je tady louka kde lze natáhnout silon na kterýkoliv směr v větru.Jak dokážete se klouzat na kroupech?Že by Radkův bacil?Večer si dám za Vás pár letů s F3Béčkem když tam je takový čas ne. 

|  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| radekc 

| 

|  Zaslal: Po 16.srpen 2010 19:10:18    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | bobr napsal: |  	  | Jsem pracovně v Krásnym dvoře celý výkend jsem navijákoval a o kroupech se člověk dovídá až ve správách.Je tady louka kde lze natáhnout silon na kterýkoliv směr v větru.Jak dokážete se klouzat na kroupech?Že by Radkův bacil?Večer si dám za Vás pár letů s F3Béčkem když tam je takový čas ne. 

| 
 Sem ti upravil ty zbytecny mezery, doufam, ze ti to nebude vadit..
 SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu  | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání
  - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| bobr 

| 

|  Zaslal: Po 16.srpen 2010 19:12:42    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Moje mezery a oni mě je berou protestuji a hladovku držet nebudu a žádný poznámky  |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| mi5 

| 

|  Zaslal: Po 16.srpen 2010 23:53:03    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Michale uzdrav se a když tě to bude bolet tak slivovice taky léčí  . Snad se ti ta operace vyhne. jirka |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| Janek 

| 

|  Zaslal: Út 17.srpen 2010 07:23:54    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| No tě prsk   To si člověk uvědomí, jak je všechno relativní, ten můj "den blbec" byl tedy jen takový blbeček, blbečíček, vlastně docela príma den..
 Včera jsi o nic nepřišel, funělo jak o život a kromě mne lítal jen Jirka Č., ostatní ani nevyndali éra z auta. Žádná pohoda a byl jsem tak vyfoukaný, že cestou domů jsem si v autě TOPIL..

Držím všechny palce, ať ti to dobře dopadne a brzo tě vidíme na našem kopečku
  |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| radekc 

| 

|  Zaslal: Út 17.srpen 2010 10:11:41    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| To přesně znám, že sem si nemohl donést nic z kuchyně, nakonec sem tu bolest musel překonat abych se najedl u stolu a donesl si talíř. Naštěstí, se mi to během pár dnů tak zlepšilo, že sem už šmajdal po bytě bez berlí. Michalovi přeji brzké uzdravení hnáty

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| MichalH 

| 

|  Zaslal: Út 17.srpen 2010 11:39:34    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| A pak,že hodní lidé nejsou. Jen s tou účastí buďte, kluci, opatrní. S vaším sociálním  cítěním a solidaritou jste na nejlepší cestě adoptovat nějaké dítě z Namíbie. Stejně je vám to prd platné - snad si nemyslíte, že vám prominu, že jste zdraví a já invalida ( doufám, že dočasný)! Máte štěstí, že je aspoň hnusné počasí!        _________________________________________
 MichalH
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| bobr 

| 

|  Zaslal: Út 17.srpen 2010 15:57:56    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Michale brzke uzdravení nejen Tobě ale i těm co mají Radkovu nemoc a doufám že Vas uvidím běhat po letišti bez holí a s modely.    |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| radekc 

| 

|  Zaslal: Út 17.srpen 2010 16:16:26    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | bobr napsal: |  	  | Michale brzke uzdravení nejen Tobě ale i těm co mají Radkovu nemoc a doufám že Vas uvidím běhat po letišti bez holí a s modely.    | 
 Ja uz behal s modely, sice s ortezou... To chce pit hodne piva. Protoze obsahuje malo vitaminu, tak se musi pit hodne.... a jak se mi to uzdravuje. Aneb, cim jsi se poskodil, to te napravi.

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| bobr 

| 

|  Zaslal: Út 17.srpen 2010 16:46:33    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Souhlasím piv o ma spoustu užitečných vitamínů.Kdyby šlo na opravu končetin použít uhlík s kevlarem to by se uzdravovalo a použít pivko s urychlovačem to by bylo.To si zas dělám chutě nejsem poškozen tak to půjdu vyskoušet počasí tomu přeje.Dělat se nedá a lítat taky ne.  |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| Janek 

| 

|  Zaslal: Út 17.srpen 2010 17:43:10    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | bobr napsal: |  	  | ...Dělat se nedá a lítat taky ne.  | 
 Tak to můžu potvrdit!
 U nás by se tedy dělat dalo, jenže mám dovolenou, hniju v Praze a dneska jsem si odskočil -nesmějte se- s Blaníkem na Ranou. Ona ta předpověď nebyla úplně beznadějná, i pršet začalo až u Panenského Týnce.. jenže už nepřestalo! Éro jsem z auta ani nevyndal, poklábosil ve Skleníku s pár známými a ve 3h byl zpátky doma. Moooc prima výlet
   Zítra to pojedu zkusit na chalupu, snad na mě zbyly nějaké hřiby, nebo aspoň pár prašivek
  |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| Ivan 

| 

|  Zaslal: Pá 20.srpen 2010 16:32:55    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Jedu na TC, po páté budu.... doufám, dle dopravní situace. _________________________________________
 DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| Janek 

| 

|  Zaslal: So 21.srpen 2010 23:19:07    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| V týdnu jsem si krásně polítal na chalupě, ale stejně mi to nedalo a hned po návratu jsem zajel "na kopeček"- a co nevidím, fousatý pán s berlemi nejen že se belhá po ploše, on se dokonce chlubí krásným novým strojem
   Michale, držím palce, hoj se nám stejnou rychlostí i nadále, přijde den.. a nafasuješ sekačku
    |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| Vosy 

| 

|  Zaslal: Ne 22.srpen 2010 14:54:25    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Taxe na vás přijdu v podvečer podívat!  _________________________________________
 Sea Bee, 2T 8,5 ccm ASP
 Mustang P-51B, LM
 Accipiter Badius v tuningu, stříďák, osvětlení
 Pidivrtulník PicooZ
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| MichalH 

| 

|  Zaslal: Ne 22.srpen 2010 15:57:42    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Přijedu asi na půl šestou. _________________________________________
 MichalH
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| radekc 

| 

|  Zaslal: Ne 22.srpen 2010 20:25:56    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Fotky ze dneska jsou na webuu     Dneska bylo vedro a dusno, sem byl na kopci cely odoludne a tesil sem se na studenou sprchu jak nikdy..

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| Kaiser 

| 

|  Zaslal: Po 23.srpen 2010 17:01:48    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Dneska, když nás nebudou trápit větry, budem kolem 18:00. _________________________________________
 Elektrovětroň MATES s osvětlením, MOHAWK, hydroplány: 1.Saro Cloud litl, 2. SARO CLOUD big, 3.HOGO,MiG 3, větroň TOM z balzy a papíru a s motorem,šídlo F22, F4-U Corsair z EPP, dvouplocha z EPP typ "co dům dal",AirBába, P-82 TWIN Mustang, Me Bf 109E od StyroKitu a VLAJKOVÁ LOĎ - noční stihač - HEINKEL 219 UHU.
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| MichalH 

| 

|  Zaslal: Po 23.srpen 2010 17:17:47    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Já taky. _________________________________________
 MichalH
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| jozef 

| 

|  Zaslal: Po 23.srpen 2010 17:27:32    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Tak já taky. Jozef
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| HonzaB 

| 

|  Zaslal: Čt 26.srpen 2010 17:22:39    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Jedu tam, budu tam |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| Ivan 

| 

|  Zaslal: Pá 27.srpen 2010 09:53:02    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				|  	  | HonzaB napsal: |  	  | Jedu tam, budu tam | 

On umí i psát        _________________________________________
 DHC 2 Beaver , S.E.5.a, PT-17 Super Stearman, Glastar a nějaké další poletuchy
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| radekc 

| 

|  Zaslal: So 28.srpen 2010 10:58:26    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Fotky z 22.8. od Davida C. jsou na webu  _________________________________________
  - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru 
 Naposledy upravil radekc dne Po 28.únor 2011 12:03:18, celkově upraveno 1 krát.
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| helium 

| 

|  Zaslal: So 28.srpen 2010 20:24:01    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| tak jsem dneska byl na točný sám :/ odpoledne skoro ani nefoukalo, svítílko slunilo, a povedlo se mi zalítat novou obludu

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| jozef 

| 

|  Zaslal: Ne 29.srpen 2010 07:34:50    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Tak já to zkusím dnes, v neděli, po 09 hod., jak to bude foukat a chladit. Jozef.
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| helium 

| 

|  Zaslal: Ne 29.srpen 2010 12:51:55    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| bude dneska někdo odpoledne? _________________________________________
 ... bude hůř
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| Janek 

| 

|  Zaslal: Ne 29.srpen 2010 12:59:07    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Když se nerozfouká ještě víc, dorazím kolem 15h. A nejspíš i když se rozfouká
  |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| MichalH 

| 

|  Zaslal: Ne 29.srpen 2010 13:22:29    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Přijedu se taky podívat, na lítání to moc nevypadá. _________________________________________
 MichalH
 |  | 

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

| StepanS 

| 

|  Zaslal: Ne 29.srpen 2010 13:24:41    Předmět: |   |  
				| 
 |  
				| Heeeezkýýý...máme novej web       
 Dobrý, pěkný....snad ta změna dyzajnu a funkčnosti přispějě i k rozšíření počtu článků a tak vůbec..protože v podstatě krom nových fotek se na webu (mimo fóra pochopitelně) nic neděje...

Mám ale jednu reklamaci...na úvodní stránce se mi neukazuje ten hlavní frame s nadpisem a kategoriema....objeví se jen, když si přepnu na "o nás" nebo některý z dalších stránek - a to lze jen na těch malých odkazech dole na stránce... snad je to pochopitelné
   Ale je mi jasné, že se to teprva ladí...

| Návrat nahoru |  | 

|  | 

|  |