Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma |
Autor |
Zpráva |
helium
|
Zaslal: Ne 29.srpen 2010 15:20:30 Předmět: |
|
|
tak jsem na kopecku. fouka vytrvale cca 5m/s semtam vejskej ten naraz, ale zadna tragedie. horsi je, ze jsem tu zase sam. doufam, ze se tu nekdo obevi. _________________________________________ ... bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Ne 29.srpen 2010 17:53:31 Předmět: |
|
|
StepanS napsal: | Heeeezkýýý...máme novej web
Dobrý, pěkný....snad ta změna dyzajnu a funkčnosti přispějě i k rozšíření počtu článků a tak vůbec..protože v podstatě krom nových fotek se na webu (mimo fóra pochopitelně) nic neděje...
Mám ale jednu reklamaci...na úvodní stránce se mi neukazuje ten hlavní frame s nadpisem a kategoriema....objeví se jen, když si přepnu na "o nás" nebo některý z dalších stránek - a to lze jen na těch malých odkazech dole na stránce... snad je to pochopitelné
Ale je mi jasné, že se to teprva ladí... |
co pouzivas za brousr? verzi _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
StepanS
Založen: 02 leden 2008 Příspěvky: 369 Bydliště: Praha Pankrác
|
Zaslal: Ne 29.srpen 2010 19:17:48 Předmět: |
|
|
Prosimtě ted na služebním ntbuku IE7. Doma to mužu zkusit na Firefoxu.
Prostě na tý první stránce mám nahoře jen mráčky.... _________________________________________ Phoenix Classic EP, Multiplex Acromaster, Zlín 226 LM-model, kanál 65, JETI Duplex |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Ne 29.srpen 2010 22:17:54 Předmět: |
|
|
helium napsal: | tak jsem na kopecku. fouka vytrvale cca 5m/s semtam vejskej ten naraz, ale zadna tragedie. horsi je, ze jsem tu zase sam. doufam, ze se tu nekdo obevi. |
Objevili se, lítalo se, kecalo se, ale hrozně funělo (určitě víc, než 5m/s), spadlo i pár kapek a byla neskutečná kosa. Fotky šoupnu Radkovi zítra |
|
Návrat nahoru |
|
|
radekc
Založen: 01 červen 2007 Příspěvky: 3055 Bydliště: Praha - Zbraslav
|
Zaslal: Ne 29.srpen 2010 23:02:53 Předmět: |
|
|
StepanS napsal: | Prosimtě ted na služebním ntbuku IE7. Doma to mužu zkusit na Firefoxu.
Prostě na tý první stránce mám nahoře jen mráčky.... |
FF 3.6.xx IE 8 jsou OK. IE 6 KO, to vim. _________________________________________ SUPER VEDLYBA 990mm (Turnigy 2217 20turn 860kv s 9x5) 560gr. bez bat., 720gr. s bat. Tah motoru 640gr. | Vedlyba s kabinou, křídlo si bere od Super Vedlyby | Mini Vedlyba 800mm (KDA22-10S) osvětlená | Midi Vedlyba 1200mm na focení - momentálně v rozsypu | Hornoploch od Michala | Aero Cruiser (čeká na podvozek) | Easy Glider s olovem a háčkem na vlekání - už pár let neletěl | Krabicoid s křídlem od Vedlybusa Pilatusa - momentálně bez motoru |
|
Návrat nahoru |
|
|
helium
|
Zaslal: Ne 29.srpen 2010 23:06:19 Předmět: |
|
|
radekc napsal: | StepanS napsal: | Prosimtě ted na služebním ntbuku IE7. Doma to mužu zkusit na Firefoxu.
Prostě na tý první stránce mám nahoře jen mráčky.... |
FF 3.6.xx IE 8 jsou OK. IE 6 KO, to vim. |
chrome taky OK _________________________________________ ... bude hůř |
|
Návrat nahoru |
|
|
Janek
Založen: 01 leden 2008 Příspěvky: 1894 Bydliště: kousek od Blatné (JČ)
|
Zaslal: Po 30.srpen 2010 16:07:54 Předmět: |
|
|
No tak, chlapi, pište si tu čínštinu jinam Vždyť si na to Radek udělal speciální téma tadyhle!
My, obyčejní smrtelníci, se při té četbě cítíme méněcenní
Dneska mě studený vítr odradil, tak lítat nepojedu a budu se věnovat užitečným domácím pracem, jako třeba nabíjení, pájení, řezání balsy apod. |
|
Návrat nahoru |
|
|
|
|
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.
|
|